4K Ultra HD Pemain Blu-ray lan cd – sampeyan kudu ngerti soko

Share karo:


Yen sampeyan wis dituku 4K Ultra HD TV, sampeyan uga pengin sawetara isi 4K kanggo nonton ing. More isi lagi ana, kalebu sawetara streaming saka kaya Netflix, Vudu, lan Amazon. Sanalika, liyane lan liyane gelar kang dirilis ing 4K Ultra HD Blu-ray cd. Nanging kanggo muter 4K Blu-ray cd, sampeyan bakal kudu nandur modal ing pamuter Disc 4K Blu-ray.

 

Beda Between Blu-ray lan 4K Ultra HD Blu-ray cd >>>

Ing sisih disk saka rumus, 4K Blu-cahyo katon kaya 5-inch (12cm) 50GB lapisan dual cd fisik digunakake ing format disk Blu-ray, nanging 4K Blu-ray format Disc duwé kapasitas lapisan dual saka 66GB lan lapisan telung kapasitas 100GB. 4sinyal video K sing dienkode lan disimpen ing cakram ing H.265 / format HEVC, kang bisa compress data video 4K menyang papan sing kasedhiya ing cakram.

Iki tegese supaya remet liyane panyimpenan ing HD Blu-ray disc Ultra, video disimpen lan informasi audio kudu luwih cilik, kang tegese padha ora bisa maca dening Disc pamuter Blu-ray standar.

Apa Disc Format Liyane Nalika Kita Streaming >>>

Senajan internet streaming wis thukul dening leaps-lan-wates, iku isih ora tansah pilihan sing paling apik. Tuladhane, supaya stream isi 4K, sampeyan kudu kacepetan broadband saka ing paling 15Mbps (rujukan Netflix) lan, sakbenere, akèh pelanggan broadband ora duwe akses kanggo kecepatan kuwi. Nyatane, kecepatan broadband beda-beda digunakake sak U.S. saka minangka kurang 1.5Mbps minangka dhuwur minangka 100Mbps, kang tegese akeh konsumen ora malah duwe kacepetan kanggo stream isi 1080p, supaya piyambak 4K. mesthi, bebarengan karo akses kanggo kecepatan dhuwur, rawuh prices langganan luwih.

Liyane faktor mbudidaya iku sanajan ngakses isi ing internet punika “ing dikarepake,” ana ora njamin sing isi dikarepake bakal tansah ana. Tuladhane, Netflix saya purges lawas lan kurang isi dideleng saka Katalog online sawijining, supaya yen sampeyan ora duwe salinan fisik saka sing favorit film utawa acara TV, sampeyan bisa kadadean saking luck.

Wiwit paling pemain Disc Blu-ray saiki incorporate internet streaming, nganyarke kanggo Disc pamuter 4K Blu-ray bakal nyedhiyani konsumen karo platform kanggo ngakses mung bab kabeh format disk kasedhiya (4K Blu-ray, Blu ray, DVD, CD) lan streaming internet, senajan ana sawetara pilih saka dhuwur-mburi Ultra HD pemain disk Blu-ray sing ora wis dibangun ing internet streaming, njupuk pendekatan marketing sing kasedhiyan TV Smart lan streamers media eksternal nggawe keluwih fitur iki.

Yen sing kepéngin pemain sing uga nggabungaké kemampuan internet streaming, mriksa fitur iki sadurunge tuku.

 

Carane pangenalan 4K Blu-Ray Disc lan Drive >>>

4Cd K Blu-Ray duwe 4K Logo ing lumahing ; 4K Drive utawa pemain uga duwe UHD Logo, iku tegese Ultra HD. Pilih drive sing bener lan disk kanggo nggabungake 4K video.

More informasi Blu-Ray, klik kene.

 

Share karo:


Dadi kawitan kanggo komentar

Ninggalake a Reply

Sambungake karo:



Situs iki migunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Katrangan cara komentar data wis diproses.