Atheros Qualcomm piranti nirkabel driver dianyari windows 10 dening OS-STORE

atheros driver By OS-STORE
Atheros driver Miturut OS-STORE

Share karo:


Kita wis dianyari driver kanggo windows 10 kanggo piranti nirkabel Atheros Qualcomm.

piranti support >>>

  • AT1xxx / AR2xxx / AR5xxx / seri AR9xxx
  • More model bakal nerbitaké sanalika.

 

Gambaran rinci >>>

Dianjurake mburi-pelanggan. Kalebu opsi download kanggo pembalap-mung driver-karo Atheros Qualcomm Software WiFi Wireless.

 

maksud >>>

Software Atheros Qualcomm Wireless WiFi dianjurake kanggo mburi-pelanggan, kalebu panganggo ing omah lan bisnis pelanggan sing ora perlu pribadi administrator IT majeng.

Ora yakin apa download?

  • lunak iki dianjurake kanggo mburi-kedhaftar. Konfirmasi sing duwe Windows® 10 sistem operasi sadurunge masang. Tindakake langkah iki kanggo mriksa yen sistem operasi 64-dicokot.
  • Follow pranala iki kanggo rincian ing beda antarane jinis download file lan informasi ing Software Atheros Qualcomm Wireless WiFi.
  • Versi driver saka sawetara produk bisa ora nganyari. Info liyane babagan versi driver Atheros Qualcomm Wireless Adapter.

 

Carane nginstal >>>

  • Download file menyang folder ing PC. Klik kaping pindho ing file kanggo miwiti panginstalan.
  • Mangga mesthekake yen adaptor nirkabel wis didhukung dening download iki. Pranala ing ngisor iki bakal mbantu sampeyan nentokake kang nirkabel adaptor wis diinstal ing sistem komputer.
  • ndeteksi lan nganyari pembalap lan software karo Atheros Qualcomm Driver Update Utility otomatis
  • Manual ngenali nomer Atheros Qualcomm Wireless Adapter lan versi driver Panjenengan.

 

More Atheros QualComm wireless device infomation visit here

Share karo:


Dadi kawitan kanggo komentar

Ninggalake a Reply

Sambungake karo:



Situs iki migunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Katrangan cara komentar data wis diproses.