About Blu-Ray BD Pambuka

November 17, 2017 admin 0

About Blu-Ray ~ Blu-ray Disc (BD) iku salah siji saka format ing generasi CD sabanjuré sawise DVD, kang bisa digunakake kanggo nyimpen video kualitas dhuwur lan dhuwur kapasitas panyimpenan data. Blu ray disc iki dijenengi amarga migunakake 405 nm (nm) blue... Read More | Share saiki!