Blu-Ray BD Video Player download software

Blu-ray Disc (singkatan BD) iku salah siji saka generasi sabanjure format disk sawise DVD kanggo nyimpen kualitas video lan dhuwur-kapasitas data. Blu-ray Disc punika specification disk sabanjuré generasi ngrancang dening Blu-ray Disc Association, kang dumadi saka Sony lan Matsushita Electric Industrial Co., Ltd., lan SONY mimpin promosi lengkap produk sing gegandhengan ing 2006. cd Blu-ray sing dijenengi kanggo maca lan nulis nggunakake Laser biru ing dawa gelombang 405 nanometer (a 650 nanometer gelombang maca abang DVDs lan 780 nanometer gelombang infrared kanggo CD). Punika klompok profesional Blu-ray lunak puter maneh kobong banget kanggo wong kanggo nuduhake.

lunak riko More dianjurake ngisor ~~~

USB3.0 BD Reader
Offer Hot ~ ~ ~

USB3.0 BD Reader
aluminium Housing

USB3.0 BD Reader
Slot ing Koleksi

USB2.0 BD Reader
Model klasik

Hot Blu-Ray lunak play ~

Mangga nggunakake lan ndhukung piranti lunak asli

LEAWO Blu-ray Player

Leawo tumindak pamuter disk Blu-ray minangka free, pamuter disk free DVD, video free 4K HD, pamuter file free ISO, lan audio pamuter free. Kang Blu-ray free software pamuter disk app, muter Blu-ray cd kanggo sakabehe free, lan mudhun kompatibel karo puter maneh DVD cd, ora ketompo lagi komersial utawa biasa. Iku sing paling lunak gratis kanggo muter Blu-ray ing Windows (kalebu Windows Vista, XP, 7, 7, 8, 8.1, lan 10).

CyberLink PowerDVD

PowerDVD dikempalken karo film unik, music lan foto fitur indispensable kanggo nggawe ngarsane immersive unbeatably & pengalaman swara. Lan kanggo wong looking kanggo nggawe aran wayang ing omahe dhewe, PowerDVD saiki wis teknologi donya-pisanan penting kanggo nggedhekake potensial saka 4K lan HDR TV!

pamuter Macgo Blu-Ray

Standard Versiom - The Blu-ray lunak pamuter paling apik sing ndhukung BD, file ISO lan folder BDMV karo percepatan hardware mirunggan - BluFast MX.

Pro Version - Dhukungan menu Blu-ray lengkap-Bintang Nambah kualitas audio asli kompatibel karo macem-macem format media

Corel WinDVD Pro

Nggawa Hollywood ngarep karo puter maneh video anjog, Blu-ray lan software DVD, Corel® WinDVD® Pro. Saka dhuwur-Résolusi video 4K lan HEVC (H.265 *), kanggo video 3D, DVDs lan Blu-ray, seneng sawetara ageng saka format karo nggumunke kualitas, swara Dolby lan liyane. kontrol intuisi ing dianyari, antarmuka modern supaya gampang nggoleki-tune video lan audio. Plus, seneng puter maneh permukaané karo anyar 240 kinerja fps.

pamuter AnyMP4 Blu-Ray

Play sembarang Blu-ray Disc / Folder / file gambar ISO, 4K video lan 1080p HD video karo gambar definisi dhuwur lan kualitas video banget.

Blu-ray Toolkit iku kabeh-ing-siji Blu-ray lunak, kang duwèni Blu-ray Player, Blu-ray Ripper, lan software Blu-ray Copy Platinum. Kanthi Toolkit Blu-ray iki kuat lan Versatile, bisa gampang nangani masalah Blu-ray lan seneng pengalaman Blu-ray mirunggan.

Aiseesoft Blu-ray Player

Pemain kuat sing bisa muter Blu-ray disc, folder Blu-ray, disk DVD / folder / file ISO lan media umum file lan video lancar. Sampeyan bisa muter sembarang disk Blu-ray langsung karo efek visual 1080p HD lan muter H.265 / HEVC enkoding file video 4K losslessly ing PC. Opo meneh, iki Aiseesoft Blu-ray Player uga tumindak minangka pemain media umum kanggo file video HD / SD lan sampeyan bisa seneng efek audio immersive.

Njaluk liyane Support Blu-Ray lan produk ~ Klik kene

Dadi kawitan kanggo komentar

Ninggalake a Reply

Sambungake karo:



Situs iki migunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Katrangan cara komentar data wis diproses.