Alat Manager pemisahan Software HDD SSD

Share karo:


Menehi Power Panjenengan bali kanggo Hard disk Manajemen

Piandel pemisahan sugih-Bintang, kang dirancang kanggo ngoptimalake disk panggunaan lan kanggo nglindhungi data. Nerangake karo supaya akeh fitur kuat karo kang sampeyan bisa rampung ngontrol hard disk lan pemisahan. Kanthi pangguna-loropaken antarmuka lan panuntun dhumateng suta, sampeyan bisa kanggo ngowahi ukuran pemisahan, salinan disk, cepet sekat ilang, lan pindhah OS kanggo SSD gampang lan aman.

 

Software Feature >>>

  • Ngluwihi System pemisahan ~ Ngluwihi pemisahan sistem kanggo ngatasi masalah disk papan kurang dening sawijining “Pindhah / Ngowahi ukuran pemisahan” & “ngluwihi pemisahan” fitur.
  • Copy Disk pemisahan ~ pemisahan Copy disk kanggo upgrade hard drive utawa kanggo serep data ing cilik sing komputer bisa mbukak menyang masalah.
  • Waras pemisahan ilang / Gabung sekat Jejer ~ Pemanen loro sekat jejer dadi siji ageng aman supaya minangka kanggo nggunakake saka papan dienggo.
  • Pindhah OS kanggo SSD ~ Pindhah OS kanggo SSD / HD kanggo entuk kinerja komputer luwih utawa kanggo gawe serep OS kanggo pemugaran sistem.
  • Lumahing Test ~ Priksa test lumahing disk / partition kanggo konfirmasi ana bad sector ing lokasi target.
  • Manajemen dhasar ~ Aktifake kanggo ngatur sekat disk kayata nggawe, mbusak, format, pamisah, ngilangke, kempal pemisahan lan liyane.
  • Convert Disk pemisahan Tabel ~ Convert non-sistem disk saka MBR kanggo GPT lan kosok balene tanpa mundhut data kanggo ndhukung drive gedhe utawa lengkap OS.
  • Convert File System ~ Convert NTFS kanggo FAT utawa ngowahi FAT kanggo NTFS tanpa format kanggo ndhukung OS Windows awal utawa kanggo nyimpen file gedhe.
  • Setel Utama / logis ~ Setel pemisahan logis kanggo nggawe luwih saka papat sekat utawa nyetel pemisahan utami wis aktif.

 

Download Tool HDD >>> (Versi Inggris)

dening OS-STORE Support

 

Share karo:


Dadi kawitan kanggo komentar

Ninggalake a Reply

Sambungake karo:



Situs iki migunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Katrangan cara komentar data wis diproses.