Carane kanggo mutusake masalah Drive Optical ora nginstal utawa golek ing Windows

install drive

Share karo:


Use the troubleshooting instructions below if you install CD, DVD utawa Blu-ray drive ora bisa kanggo maca cd utawa Tukang ngenali cd sembarang.

devicemanager

 

Instruksi bakal mbantu mutusake masalah ing sawetara kedadean yen drive wis ora gagal rampung. Pandhuan ing ngisor iki bisa digunakake kanggo loro internal lan eksternal CD, DVD utawa Blu-ray drive nanging sawetara saka dhasar bisa dadi beda amarga. Nalika Jeksa Agung bisa ngetokake saka CD-ROM ora apa bisa dadi mumetake kanggo kedhaftar, bisa nimbulaké mundhut saka data, ngganggu prosedur karya normal, lan ing. kawruh kanggo ngatasi kesalahan saka CD-ROM ora apa mbiyantu yen siji wishes kanggo mutusake masalah kesalahan ing pancen ora ana wektu. Ing artikel diwenehi, kita bakal katon ing macem-macem solusi kanggo ngatasi masalah saka CD-Drive ora apa.ngatasi masalah-kontrol-panel-1

 

Part 1: Nggunakake Hardware lan Piranti Troubleshooter >>>

Iki cara dhasar kanggo njaluk nyisihaken saka masalah CD-Drive ora apa. Kanthi langkah-langkah prasaja kanggo tindakake, bisa duwe sing DVD lan CD-ROM dikenali dening sistem. Kene langkah:

  1. Tunyuk tombol Windows + R kanggo mbukak kothak dialog Run.
  2. You are then required to type ‘Control’ in the dialog box and then tap ‘Enter’.
  3. Ing Panel Kontrol, golek kothak panelusuran, lan jinis 'Troubleshooter', lan banjur tutul ing 'Ngatasi masalah'.
  4. Sampeyan kudu klik ing 'piranti Ngatur' sing kadhaptar miturut Hardware lan Swara Item. Pangguna bisa dijaluk ngetik ing sandhi kanggo konfirmasi.
    Yen ora mutusake masalah kesalahan, sampeyan bisa nerusake kanggo solusi sabanjuré.

ngatasi drive ora bisaPart 2: Alesané Paling umum Disk Panjenengan Wis Ilang >>>

Boten kados ing hard drive sing kapal karo komputer mati-ing-beting utawa drive external, hard drive ekstra sampeyan tuku sing ora tansah mlebukake format lan siap kanggo nggunakake. Kanggo ngganti, lagi ing sakabehe kothong negara-idea iku sing pangguna pungkasan bakal nindakake apa kang pengin karo drive, supaya ana ora entuk manfaat kanggo preformatting utawa digunakake ngganti drive ing pabrik. Nalika kuwi, nalika sijine drive ing sistem, Windows mung ngenteni sampeyan arep apa apa karo drive tinimbang otomatis ngowahi format lan nambah menyang dhaftar drive.

  • langkah 1: Klik Start > Run. Ketik ing ” sysdm.CPL ” ing kothak dialog sing nuduhake. Klik oke lan iku kudu nggawa sampeyan menyang “sistem Properties” kothak dialog.
  • langkah 2: Pindhah menyang tab ing “hardware” lan klik “piranti Manager” yen ana nemokake driver Panjenengan. Mine iki disebut “DVD / CD-ROM drive.” Klik kaping pindho iku kanggo nuduhake isi lan ana sing arep piranti liyane ing iku. Mine wis tandha pitakonan nanging ing sawetara kasus, bisa duwe titik konvensi ing jejere jeneng. Mine iki disebut “AOPEN DUW1608 / ARR” nanging yen kang beda, iku oke.
  • langkah 3: Klik kaping pindho hardware mentas dicethakaké “AOPEN DUW1608 / ARR” lan iku kothak dialog dhewe bakal katon. Menyang “driver” tab banjur pilih “Update Driver…” saka tombol ing ngisor iki.
  • langkah 4: saiki, pilih “Instal saka dhaftar utawa lokasi tartamtu” lan klik Next. Ing kothak sabanjuré pilih “Aja golèk. Aku bakal milih driver kanggo nginstal” lan maneh, klik sabanjuré. A kothak beda bakal nuduhake karo hardware kompatibel kanggo driver Panjenengan. Aku milih saka ngisor pracaya iku paling anyar, dijuluki “CD-ROM Drive [setelan IMAPI 1,5].” Klik sabanjuré lan rampung instruksi menehi.

Part 3: Mungkin iku disebabake DVD gagal >>>

  1. Control Panel
  2. -Klik kaping pindho System
  3. Klik tab hardware
  4. Klik manager piranti
  5. OE ATA / ATAA controller sekte klik kaping pindho saluran ide
  6. Klik ing tab Setelan majeng
  7. piranti 0 utawa 1 ngirim Ultra DMA (ora POI) kacepetan transfer saiki arep Ultra DMA

(yen ora) nyopot piranti drive lan DVD drive (ing cilik iku Pioneer drive) – urip maneh komputer reinstall – sapisan reinstalled komputer urip maneh maneh – baleni 1 – 7 maneh yen setelan sing bali kanggo Ultra lan masalah iku tetep.

Manajemen komputer

 

part4: Ganti assignments layang drive optik >>>

kanthi gawan, kabeh versi Windows ditambahi huruf drive sabanjuré kasedhiya drive optik ngisor sing kanggo maksud apa volume lokal. Yen sampeyan salajengipun instal hard disk tambahan utawa repartition drive kanggo nggawe volume tambahan, huruf diutus kanggo drive optik bisa ngganti, kang bisa galau lunak diinstal sing usaha kanggo ngakses drive optik minangka huruf lawas.
Sampeyan bisa supaya iki “rinengga gamelan” reassignment saka aksara drive optik dening manual tanggung jawab sing drive optik layang drive sing luwih dhuwur tinimbang huruf drive kanggo maksud apa ana volume lokal utawa jaringan. Tanggung jawab huruf drive paling kasedhiya, kanthi, kanggo drive optik ngalangi Windows saka tau ngganti huruf drive. Yen sampeyan duwe loro drive optik, nemtokake Z: lan Y:. Kanggo nemtokake layang drive beda kanggo drive optik ing Windows XP, nerusake minangka nderek:

tampilan Management Komputer drive assignments layang
1. Saka Control Panel, milih Administratif Tools > Manajemen Komputer.
2. Expand wit yen perlu kanggo nuduhake item ing cabang Storage.
3. Klik Management Disk, lan nemokake drive optik ing panel ngisor-tengen.
4. Klik tengen lambang drive optik kanggo nampilake menu konteks sensitif, lan milih item menu Letter Drive Ganti Dalan kanggo nampilake Letter Drive Ganti dialog Dalan.
5. Klik Ganti tombol lan nggunakake dhaptar gulung-mudhun kanggo nemtokake layang drive kasedhiya kanggo drive optik.
6. Simpen owah-owahan panjenengan lan metu. Sawise sampeyan nampa owah-owahan, huruf drive anyar njupuk efek langsung.

Huruf DRIVE MUSICAL
Yen sampeyan nggenti layang drive assignment kanggo drive optik, nglakoni langsung sawise nginstall drive utawa sistem operasi. Yen sampeyan nggunakake drive sing ing layang asli kanggo nginstal software, lunak sing mengko bakal nyoba kanggo ngakses drive nggunakake huruf drive lawas.

Ater sing, driver kudu nggoleki apa. Njaluk Informasi Luwih, Klik kene

Share karo:


Dadi kawitan kanggo komentar

Ninggalake a Reply

Sambungake karo:



Situs iki migunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Katrangan cara komentar data wis diproses.