Intel 7265 7265Provinsi ing Walanda AC WIFI Wireless WLAN Card Windows Drivers Software Download

Share karo:


Intel 7265 driver >>>

Dianjurake mburi-pelanggan. Kalebu opsi download kanggo pembalap-mung driver-karo Intel PROSet / Software Wireless.

 

Model piranti: 7265 Series

versi: Public

maksud:

Software Intel PROSet / Wireless WiFi dianjurake kanggo mburi-pelanggan, kalebu panganggo ing omah lan bisnis pelanggan sing ora perlu majeng pribadi IT Administrator.

Cara Instal:
Download file menyang folder ing PC. Klik kaping pindho ing file kanggo miwiti panginstalan.

Sistem operasi: (sandi : os-gedhe)

  • Windows 98 / 2000 (Ora support maneh)
  • Windows XP (Ora support maneh)
  • Windows Vista (Ora support maneh)
  • Windows 7 32-dicokot : Dowload
    Windows 7 64-dicokot : Dowload
  • Windows 8 32-dicokot : Dowload
    Windows 8 64-dicokot : Dowload
  • Windows 10 32-dicokot : Dowload
    Windows 10 64-dicokot : Dowload

More Intel piranti nirkabel Informasi Kantor riko kene.

OS-STORE Support

Share karo:


Dadi kawitan kanggo komentar

Ninggalake a Reply

Sambungake karo:



Situs iki migunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Katrangan cara komentar data wis diproses.