Intel Mobile CPU-6th Generation Intel® Core™ i3 Processors

Share karo:


Jeneng ProductstatusBukak Tanggal# intineTDPGraphics prosesor
Intel® Core™ i3-6100U Processor
(3M Cache, 2.30 Kg)
dibukakQ3’15215 WIntel HD Graphics 520
CIntel® Core™ i3-6100H Processor
(3M Cache, 2.70 Kg)
dibukakQ3’15235 WIntel HD Graphics 530
Intel® Core™ i3-6167U Processor
(3M Cache, 2.70 Kg)
AnnouncedQ3’15228 W

A Choice Konflik-Free

pemroses Intel ing jantung akeh Mineral ~ produk gumantung. Kita pracaya kita bisa nggawe prabédan, bebarengan karo kita partners, dening apa kanggo ngilangke mineral konflik sing dana panganiaya saka sumber kita chain.Where bisa aku golek jinis resep Intel paling lengkap lan model -os-store.

 

Miturut OS-STORE.

Share karo:


Dadi kawitan kanggo komentar

Ninggalake a Reply

Sambungake karo:



Situs iki migunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Katrangan cara komentar data wis diproses.