OSGEAR DW1900BT RTL8814AE WIFI Wireless WLAN Card Drivers for Windows Mac Linux Download

Share karo:


support driver seri OSGEAR Wireless – RTL8814AE

Dianjurake mburi-pelanggan. Kalebu opsi download kanggo pembalap-mung driver-karo RealTek / lunak Qualcomm.

model Aplikasi: DW1300BT-RTL8814AE

 

maksud:

Software OSGEAR Wireless WiFi dianjurake kanggo mburi-pelanggan, kalebu panganggo ing omah lan bisnis pelanggan sing ora perlu majeng pribadi IT Administrator.

 

Cara Instal:

  • Download file menyang folder ing PC. Klik kaping pindho ing file kanggo miwiti panginstalan.
  • Utawa searing dening manager piranti.

 

Sistem operasi: (sandi : os-gedhe)

 

Alexa Piranti Wireless More

Driver Support dening OS-STORE

Share karo:


Dadi kawitan kanggo komentar

Ninggalake a Reply

Sambungake karo:



Situs iki migunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Katrangan cara komentar data wis diproses.