QCA6174 QCNFA34AC QCNFA344A QCNFA364A Atheros WIFI Wireless WLAN Card Windows Drivers Download

atheros driver By OS-STORE
Atheros driver Miturut OS-STORE

Share karo:


Atheros wireless driver supportQCA6174 QCNFA34AC QCNFA344A QCNFA364A

Dianjurake mburi-pelanggan. Kalebu opsi download kanggo pembalap-mung driver-karo Atheros / lunak Qualcomm.

 

Model piranti: Atheros / Qualcomm Series

versi: Public

maksud:

Atheros / Software Qualcomm Wireless WiFi dianjurake kanggo mburi-pelanggan, kalebu panganggo ing omah lan bisnis pelanggan sing ora perlu majeng pribadi IT Administrator.

Cara Instal:

  • Download file menyang folder ing PC. Klik kaping pindho ing file kanggo miwiti panginstalan.
  • Utawa searing dening manager piranti.

Sistem operasi: (sandi : os-gedhe)

 

kertu Wireless Shop Online

Driver Support dening OS-STORE

Share karo:


Dadi kawitan kanggo komentar

Ninggalake a Reply

Sambungake karo:



Situs iki migunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Katrangan cara komentar data wis diproses.