Sierra MC8790 MC8790V 3G wwan kabel WLAN Wireless WIFI Card Modul Drivers windows Download

OS-STORE driver support

Share karo:


Sierra Series Support Driver:

Dianjurake mburi-pelanggan. Kalebu opsi download kanggo pembalap-mung driver-karo Sierra lunak.

 

Model piranti: Sierra MC8790

  • Kabeh pembalap sing ora ndhukung saben model.

versi: Public

maksud:

Software Sierra 3G wwan kabel Wireless WiFi dianjurake kanggo mburi-pelanggan, kalebu panganggo ing omah lan bisnis pelanggan sing ora perlu majeng pribadi IT Administrator.

Cara Instal:

  • Download file menyang folder ing PC. Klik kaping pindho ing file kanggo miwiti panginstalan.
  • Utawa searing dening manager piranti.

Sistem operasi: (sandi : klik kene)

Wigati: kita mung nyedhiyani pembalap, lunak nelpon-munggah mangga golek operator lokal.

 

kertu Wireless Shop Online

Driver Support dening OS-STORE

Share karo:


Dadi kawitan kanggo komentar

Ninggalake a Reply

Sambungake karo:



Situs iki migunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Katrangan cara komentar data wis diproses.