Nelusuri Kintunan

Nelusuri saiki >>>

 

 

layanan Tracker OS-STORE >>>

OS-STORE mbantu bisnis online kanggo trek paket lan ngabari nganyari pelanggan delivery. Nambah layanan customer, generate liyane bisnis lan ngurangi pitakonan customer kapal.

  • dhukungan liwat 210 couriers query and auto detect.
  • dhukungan liwat 50 basa, nggunakake smartphone lan tablet.
  • couriers China Full mriksa kene.
  • Page wis nindakake apa-apa liwat 15 mins, please reflash nggunakake.

 

status & Menu >>>

  • Wektu saka nomer nelusuri gambar ing situs:
    layanan standar: 1~ 7 days ; Nyepetake Service 1 ~ 2 days
  • nomer nelusuri ora sah: it maybe non-upload to courier system, nerusake kanggo nomer utawa sistem pipis.
    Mangga dipriksa sawise sawetara dina utawa layanan customer kontak (mung pesenan OS-STORE).
  • Nalika status supaya “IN KANGOO” dangu lan tau tak item:
    Item Mungkin wis dikirim menyang kirim-kantor ing lokal, utawa ana tiket kabar ing kothak mail Panjenengan.
    Mungkin uga terus ing adat, please nelpon kanggo mriksa.

 

More OS-STORE Service >>>

 

Miturut OS-STORE

 


Share karo: