What is the point of Camera surveillance for people?

CCTV in operation
CCTV in operation

Share karo:


The name CCTV stands from Closed Circuit Television. Kabeh cara liwat abad pungkasan, ndjogo kamera wis dadi liyane lan liyane penting kanggo njaga papan utawa omah aman lan gratis intruders. Sampeyan uga tangkal paling efektif Pelanggaran lalu lintas.

gambar CCTV bisa digunakake minangka bukti ing pengadilan, lan sampeyan uga bisa njaluk kamera CCTV rekaman saka dhewe.

saiki, ndjogo kamera perlu kanggo nang endi wae sing pengin duwe efek kuwi .

Urip dadi kanggo aman, trep lan cedhak.

 

Miturut OS-STORE

Share karo:


Dadi kawitan kanggo komentar

Ninggalake a Reply

Sambungake karo:



Situs iki migunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Katrangan cara komentar data wis diproses.