Blu-Ray BD DVD CD Video Player Software Free Download

ноември 19, 2017 admin 0

Blu-ray Disc (кратенката BD) е една од следната генерација на форматот на дискот по DVD за чување на висок квалитет на видео и висок капацитет на податоци. Blu-ray Disc е […]