Qualcomm Atheros возач безжичен уред обновено на прозорци 10 од страна на OS-ПРОДАВНИЦА

atheros driver By OS-STORE
Atheros возач Со OS-ПРОДАВНИЦА

Сподели со:


We have been updated driver to windows 10 за Qualcomm Atheros безжичниот уред.

поддршка на уредот >>>

  • AT1xxx / AR2xxx / AR5xxx / AR9xxx серија
  • Повеќе модели ќе се објавуваат веднаш.

 

детален опис >>>

Се препорачува за крајните корисници. Вклучува опции преземете за возачот и само возачот со Qualcomm Atheros Безжична WiFi Софтвер.

 

цел >>>

Qualcomm Atheros Безжична WiFi софтвер се препорачува за крајните корисници, вклучувајќи домашни корисници и деловни корисници кои не треба напредни алатки за ИТ администратор.

Не сум сигурен што да ја преземете?

  • Овој софтвер е препорачливо за крајните корисници. Бидете сигурни дека имате Windows® 10 оперативен систем, пред да инсталирате. Следете ги овие чекори за да се провери дали вашиот оперативен систем е 64-битна.
  • Следете ги овие линкови за повеќе детали за разликите помеѓу различните видови симнување на датотеки и информации за Qualcomm Atheros Безжична WiFi Софтвер.
  • Верзија за возач на некои производи може да не се ажурира. Дознајте повеќе за верзии возачот Qualcomm Atheros безжичен адаптер.

 

Како да се инсталира >>>

  • Преземете ја датотеката во папката на вашиот компјутер. Двоен клик на датотеката што треба да започне инсталацијата.
  • Ве молиме бидете сигурни дека вашиот безжичен адаптер е поддржана од ова преземање. На следните линкови ќе ви помогне во одредувањето на кој безжичен адаптер е инсталиран на вашиот компјутерски систем.
  • Автоматски да открива и го обновите вашиот возачи и софтвер со Qualcomm Atheros возач Ажурирање комунални
  • Рачно да го идентификуваат вашиот број Qualcomm Atheros безжичен адаптер и возачот верзија.

 

More Atheros QualComm wireless device infomation visit here

Сподели со:


Биди прв да коментира

Оставете Одговор

Поврзете се со:Овој сајт користи Akismet да се намали спам. Научете како да се обработува вашиот коментар податоци.