4K Ultra HD Blu-ray плеери и дискови – што треба да знае нешто

февруари 10, 2018 admin 0

Ако сте купиле 4K Ultra HD телевизор, исто така, сакаат некои содржини 4K за да се види на него. Повеќе содржини што се нуди, вклучувајќи и некои од стриминг сајтови како Netflix, Vudu, и Amazon. Во исто време, more and more... Прочитај повеќе | Сподели сега!

Зошто не може да чита или игра на Blu-ray DVD диск?

ноември 21, 2017 admin 0

Оваа технологија е совршен во овој ден, perhaps there are some bugs exist accidentally. Всушност, тоа е многу мала разлика и лесно да се реши. Проблемот можеби вклучуваат хардвер неисправни, регионот, компатибилност, Disc... Прочитај повеќе | Сподели сега!

За Blu-ray BD Вовед

ноември 17, 2017 admin 0

About Blu-Ray ~ Blu-ray Disc (BD) е една од следната генерација CD формати по ДВД, која може да се користи за чување на висок квалитет на видео и складирање на податоци со висок капацитет. Blu-ray диск е наречен поради тоа што го користи 405 nm (nm) blue... Прочитај повеќе | Сподели сега!