AzureWave AW-NE155H RT5390 WIFI безжичен WLAN картичка Возачите Превземи Windows

azurewave driver
azurewave возачот

Сподели со:


AzureWave Серија возач за поддршка:

Се препорачува за крајните корисници. Вклучува опции преземете за возачот и само возачот со AzureWave софтвер.

 

модел на уред: А reWave бран AW-NE139H

  • Сите возачи не се поддржи секој модел.

верзија: јавниот

цел:

AzureWave Безжична WiFi софтвер се препорачува за крајните корисници, вклучувајќи домашни корисници и деловни корисници кои не треба напредни алатки за ИТ администратор.

Како да се инсталира:

  • Преземете ја датотеката во папката на вашиот компјутер. Двоен клик на датотеката што треба да започне инсталацијата.
  • Или високите од уредот менаџер.

AzureWave Серија возач за поддршка:

Се препорачува за крајните корисници. Вклучува опции преземете за возачот и само возачот со AzureWave софтвер.

 

модел на уред: А reWave бран AW-NE155H

  • Сите возачи не се поддржи секој модел.

верзија: јавниот

цел:

AzureWave Безжична WiFi софтвер се препорачува за крајните корисници, вклучувајќи домашни корисници и деловни корисници кои не треба напредни алатки за ИТ администратор.

Како да се инсталира:

  • Преземете ја датотеката во папката на вашиот компјутер. Двоен клик на датотеката што треба да започне инсталацијата.
  • Или високите од уредот менаџер.

Оперативни системи: (лозинка : os-големи)

 

Безжична картичка Online Shop

За поддршка на возачот со OS-ПРОДАВНИЦА

 

Безжична картичка Online Shop

За поддршка на возачот со OS-ПРОДАВНИЦА

Сподели со:


Биди прв да коментира

Оставете Одговор

Поврзете се со:Овој сајт користи Akismet да се намали спам. Научете како да се обработува вашиот коментар податоци.