возач на интел

Интел AX200NGW AX201NGW AX AC WIFI безжичен WLAN картица за Windows Возачите софтвер Превземи

јануари 20, 2020 admin 0

intel AX200 AX201 Wireless Driver Support Recommended for end-customers. Вклучува опции за преземање само за возачи и за возачи со Intel® PROSet / Безжичен софтвер. модел на уред: AX200 серијата верзија: јавен интерес: Intel® […]

возач на интел

Intel 9560NGW 9560 Преземање на софтвер возачи за безжична мрежа WLAN за безжична мрежа WIFI

јануари 18, 2020 admin 0

intel 9560NGW Wireless Driver Support Recommended for end-customers. Вклучува опции за преземање само за возачи и за возачи со Intel® PROSet / Безжичен софтвер. модел на уред: 9560 Series Version: јавен интерес: Intel® PROSet/Wireless WiFi […]