Intel Mobile CPU-Legacy Intel® Core™ Processor

Сподели со:


име на продуктстатусдатум за подигнувањето# на јадраTDP
Intel® Core™ Duo Processor L2300
(2М Кеш, 1.50 GHz, 667 MHz FSB)
Крајот на интерактивни поддршка215 W
Intel® Core™ Duo Processor L2400
(2М Кеш, 1.66 GHz, 667 MHz FSB)
започнаQ1’06215 W
Intel® Core™ Duo Processor L2500
(2М Кеш, 1.83 GHz, 667 MHz FSB)
Крајот на интерактивни поддршка215 W
Intel® Core™ Duo Processor T2050
(2М Кеш, 1.60 GHz, 533 MHz FSB)
Крајот на интерактивни поддршка231 W
Intel® Core™ Duo Processor T2250
(2М Кеш, 1.73 GHz, 533 MHz FSB)
Крајот на интерактивни поддршка231 W
Intel® Core™ Duo Processor T2300
(2М Кеш, 1.66 GHz, 667 MHz FSB)
Крајот на интерактивни поддршка231 W
Intel® Core™ Duo Processor T2300E
(2М Кеш, 1.66 GHz, 667 MHz FSB)
Крајот на интерактивни поддршка231 W
Intel® Core™ Duo Processor T2350
(2М Кеш, 1.86 GHz, 533 MHz FSB)
Крајот на интерактивни поддршка231 W
Intel® Core™ Duo Processor T2400
(2М Кеш, 1.83 GHz, 667 MHz FSB)
Крајот на интерактивни поддршка231 W
Intel® Core™ Duo Processor T2450
(2М Кеш, 2.00 GHz, 533 MHz FSB)
Крајот на интерактивни поддршка231 W
Intel® Core™ Duo Processor T2500
(2М Кеш, 2.00 GHz, 667 MHz FSB)
започнаQ1’06231 W
Intel® Core™ Duo Processor T2600
(2М Кеш, 2.16 GHz, 667 MHz FSB)
Крајот на интерактивни поддршка231 W
Intel® Core™ Duo Processor T2700
(2М Кеш, 2.33 GHz, 667 MHz FSB)
Крајот на интерактивни поддршка231 W
Intel® Core™ Duo Processor U2400
(2М Кеш, 1.06 GHz, 533 MHz FSB)
Крајот на интерактивни поддршка29 W
Intel® Core™ Duo Processor U2500
(2М Кеш, 1.20 GHz, 533 MHz FSB)
започнаQ1’0629 W
Intel® Core™ Solo Processor T1300
(2М Кеш, 1.66 GHz, 667 MHz FSB)
Крајот на интерактивни поддршка127 W
Intel® Core™ Solo Processor T1350
(2М Кеш, 1.86 GHz, 533 MHz FSB)
Крајот на интерактивни поддршка131 W
Intel® Core™ Solo Processor T1400
(2М Кеш, 1.83 GHz, 667 MHz FSB)
Крајот на интерактивни поддршка127 W
Intel® Core™ Solo Processor T1250
(2М Кеш, 1.73 GHz, 533 MHz FSB)
Крајот на интерактивни поддршка131 W
Intel® Core™ Solo Processor U1300
(2М Кеш, 1.06 GHz, 533 MHz FSB)
Крајот на интерактивни поддршка16 W
Intel® Core™ Solo Processor U1400
(2М Кеш, 1.20 GHz, 533 MHz FSB)
Крајот на интерактивни поддршка16 W
Intel® Core™ Solo Processor U1500
(2М Кеш, 1.33 GHz, 533 MHz FSB)
Крајот на интерактивни поддршка15.5 W

Конфликт-Слободен избор

Интел процесори се во срцето на многу минерални ~ зависни производи. Ние веруваме дека може да се направи разлика, заедно со нашите партнери, со тоа што ќе се елиминираат конфликтот минерали кои го финансира насилството од нашата понуда chain.Where можам да најдам на најповолен тип рецепт Интел и модел -ОЅ-продавница.

 

Од страна на OS-ПРОДАВНИЦА.

Сподели со:


Биди прв да коментира

Оставете Одговор

Поврзете се со:Овој сајт користи Akismet да се намали спам. Научете како да се обработува вашиот коментар податоци.