Intel Server Processors-Intel® Atom™ Processor for Server

Сподели со:


име на продуктстатусдатум за подигнувањето# на јадраTDP
Intel® Atom™ Processor C2750
(4М Кеш, 2.40 GHz)
започнаQ3'13820 W
Intel® Atom™ Processor C2730
(4М Кеш, 1.70 GHz)
започнаQ3'13812 W
Intel® Atom™ Processor C2550
(2М Кеш, 2.40 GHz)
започнаQ3'13414 W
Intel® Atom™ Processor C2530
(2М Кеш, 1.70 GHz)
започнаQ3'1349 W
Intel® Atom™ Processor C2350
(1М Кеш, 1.70 GHz)
започнаQ3'1326 W
Intel® Atom™ Processor S1260
(1М Кеш, 2.00 GHz)
Крајот на живототQ4’1228.5 W
Intel® Atom™ Processor S1240
(1М Кеш, 1.60 GHz)
Крајот на живототQ4’1226.1 W
Intel® Atom™ Processor S1220
(1М Кеш, 1.60 GHz)
Крајот на живототQ4’1228.1 W

 

Конфликт-Слободен избор

Интел процесори се во срцето на многу минерални ~ зависни производи. Ние веруваме дека може да се направи разлика, заедно со нашите партнери, со тоа што ќе се елиминираат конфликтот минерали кои го финансира насилството од нашата понуда chain.Where можам да најдам на најповолен тип рецепт Интел и модел -ОЅ-продавница.

 

Од страна на OS-ПРОДАВНИЦА.

Сподели со:


Биди прв да коментира

Оставете Одговор

Поврзете се со:Овој сајт користи Akismet да се намали спам. Научете како да се обработува вашиот коментар податоци.