Интел процесори Server-процесор Intel® Itanium®

Сподели со:


име на продуктстатусдатум за подигнувањето# на јадраRecommended Customer Priceпроцесор Графика
Intel® Itanium® Processor 9560
(32М Кеш, 2.53 GHz)
започнаQ4’128TRAY: $4650.00
Intel® Itanium® Processor 9550
(32М Кеш, 2.40 GHz)
започнаQ4’124TRAY: $3750.00
Intel® Itanium® Processor 9540
(24М Кеш, 2.13 GHz)
започнаQ4’128TRAY: $2650.00
Intel® Itanium® Processor 9520
(20М Кеш, 1.73 GHz)
започнаQ4’124TRAY: $1350.00
Intel® Itanium® Processor 9350
(24М Кеш, 1.73 GHz, 4.80 GT / s Интел QPI)
Крајот на живототQ1’104TRAY: $3838.00
Intel® Itanium® Processor 9340
(20М Кеш, 1.60 GHz, 4.80 GT / s Интел QPI)
Крајот на живототQ1’104TRAY: $2059.00
Intel® Itanium® Processor 9330
(20М Кеш, 1.46 GHz, 4.80 GT / s Интел QPI)
Крајот на живототQ1’104TRAY: $2059.00
Intel® Itanium® Processor 9320
(16М Кеш, 1.33 GHz, 4.80 GT / s Интел QPI)
Крајот на живототQ1’104TRAY: $1614.00
Intel® Itanium® Processor 9310
(10М Кеш, 1.60 GHz, 4.80 GT / s Интел QPI)
Крајот на живототQ1’102TRAY: $946.00
Intel® Itanium® Processor 9152M
(24М Кеш, 1.66 GHz, 667 MHz FSB)
Крајот на живототQ4’072N/A
Intel® Itanium® Processor 9150N
(24М Кеш, 1.60 GHz, 533 MHz FSB)
Крајот на живототQ4’072TRAY: $3692.00
Intel® Itanium® Processor 9150M
(24М Кеш, 1.66 GHz, 667 MHz FSB)
Крајот на живототQ4’072TRAY: $3692.00
Intel® Itanium® Processor 9140N
(18М Кеш, 1.60 GHz, 533 MHz FSB)
Крајот на живототQ4’072TRAY: $1980.00
Intel® Itanium® Processor 9140M
(18М Кеш, 1.66 GHz, 667 MHz FSB)
Крајот на живототQ4’072TRAY: $1980.00
Intel® Itanium® Processor 9130M
(8М Кеш, 1.66 GHz, 667 MHz FSB)
Крајот на живототQ4’072TRAY: $1552.00
Intel® Itanium® Processor 9120N
(12М Кеш, 1.42 GHz, 533 MHz FSB)
Крајот на живототQ4’072TRAY: $910.00
Intel® Itanium® Processor 9110N
(12М Кеш, 1.60 GHz, 533 MHz FSB)
Крајот на живототQ4’071TRAY: $696.00
Intel® Itanium® Processor 9050
(24М Кеш, 1.60 GHz, 533 MHz FSB)
Крајот на животот2N/A
Intel® Itanium® Processor 9040
(18М Кеш, 1.60 GHz, 533 MHz FSB)
Крајот на животот2N/A
Intel® Itanium® Processor 9030
(8М Кеш, 1.60 GHz, 533 MHz FSB)
Крајот на животот2N/A
Intel® Itanium® Processor 9020
(12М Кеш, 1.42 GHz, 533 MHz FSB)
Крајот на животот2N/A
Intel® Itanium® Processor 9015
(12М Кеш, 1.40 GHz, 400 MHz FSB)
Крајот на живототQ1’072N/A
Intel® Itanium® Processor 9010
(6М Кеш, 1.60 GHz, 533 MHz FSB)
Крајот на животот2N/A
Intel® Itanium® Processor 1.50 GHz, 6М Кеш, 400 MHz FSBКрајот на животот1N/A
Intel® Itanium® Processor 1.50 GHz, 4М Кеш, 400 MHz FSBКрајот на животот1N/A
Intel® Itanium® Processor 1.40 GHz, 4М Кеш, 400 MHz FSBКрајот на животот1N/A
Intel® Itanium® Processor 1.30 GHz, 3М Кеш, 400 MHz FSBКрајот на животот1N/A
Intel® Itanium® Processor 1.00 GHz, 3М Кеш, 400 MHz FSBКрајот на животот1N/A
Intel® Itanium® Processor 900 MHz, 1.5М Кеш, 400 MHz FSBКрајот на животот1N/A
Intel® Itanium® Processor 1.60 GHz, 9М Кеш, 533 MHz FSBКрајот на животот1N/A
Intel® Itanium® Processor 1.60 GHz, 6М Кеш, 533 MHz FSBКрајот на животот1N/A
Intel® Itanium® Processor 1.66 GHz, 9М Кеш, 667 MHz FSBКрајот на животот1N/A
Intel® Itanium® Processor 1.66 GHz, 6М Кеш, 667 MHz FSBКрајот на животот1N/A

 

Конфликт-Слободен избор

Интел процесори се во срцето на многу минерални ~ зависни производи. Ние веруваме дека може да се направи разлика, заедно со нашите партнери, со тоа што ќе се елиминираат конфликтот минерали кои го финансира насилството од нашата понуда chain.Where можам да најдам на најповолен тип рецепт Интел и модел -ОЅ-продавница.

 

Од страна на OS-ПРОДАВНИЦА.

Сподели со:


Биди прв да коментира

Оставете Одговор

Поврзете се со:Овој сајт користи Akismet да се намали спам. Научете како да се обработува вашиот коментар податоци.