Intel Server Processors-Intel® Xeon Phi™ Coprocessors

Сподели со:


име на продуктстатусдатум за подигнувањето# на јадраRecommended Customer Price
Intel® Xeon Phi™ Coprocessor 3120A
(6МК, 1.100 GHz, 57 core)
започнаQ2'1357$1695.00 – $1960.00
Intel® Xeon Phi™ Coprocessor 3120P
(6МК, 1.100 GHz, 57 core)
започнаQ2'1357$1695.00
Intel® Xeon Phi™ Coprocessor 5120D
(8МК, 1.053 GHz, 60 core)
започнаQ2'1360$2759.00
Intel® Xeon Phi™ Coprocessor 5110P
(8МК, 1.053 GHz, 60 core)
започнаQ4’1260$2437.00 – $2649.00
Intel® Xeon Phi™ Coprocessor 7120A
(16МК, 1.238 GHz, 61 core)
започнаQ2'1461$4235.00
Intel® Xeon Phi™ Coprocessor 7120D
(16МК, 1.238 GHz, 61 core)
започнаQ1'1461$4235.00
Intel® Xeon Phi™ Coprocessor 7120P
(16МК, 1.238 GHz, 61 core)
започнаQ2'1361$4129.00
Intel® Xeon Phi™ Coprocessor 7120X
(16МК, 1.238 GHz, 61 core)
започнаQ2'1361$4129.00

Конфликт-Слободен избор

Интел процесори се во срцето на многу минерални ~ зависни производи. Ние веруваме дека може да се направи разлика, заедно со нашите партнери, со тоа што ќе се елиминираат конфликтот минерали кои го финансира насилството од нашата понуда chain.Where можам да најдам на најповолен тип рецепт Интел и модел -ОЅ-продавница.

 

Од страна на OS-ПРОДАВНИЦА.

Сподели со:


Биди прв да коментира

Оставете Одговор

Поврзете се со:Овој сајт користи Akismet да се намали спам. Научете како да се обработува вашиот коментар податоци.