Интел процесори Server-Intel® Xeon® процесор 3000 секвенца

Сподели со:


име на продуктстатусдатум за подигнувањето# на јадраTDPпроцесор Графика
Intel® Xeon® Processor W3690
(12М Кеш, 3.46 GHz, 6.40 GT / s Интел QPI)
Крајот на живототQ1'116130 W
Intel® Xeon® Processor W3680
(12М Кеш, 3.33 GHz, 6.40 GT / s Интел QPI)
Крајот на живототQ1’106130 W
Intel® Xeon® Processor W3670
(12М Кеш, 3.20 GHz, 4.80 GT / s Интел QPI)
Крајот на живототQ3’106130 W
Intel® Xeon® Processor W3580
(8М Кеш, 3.33 GHz, 6.40 GT / s Интел QPI)
Крајот на живототQ3’094130 W
Intel® Xeon® Processor W3570
(8М Кеш, 3.20 GHz, 6.40 GT / s Интел QPI)
Крајот на живототQ1’094130 W
Intel® Xeon® Processor W3565
(8М Кеш, 3.20 GHz, 4.80 GT / s Интел QPI)
Крајот на живототQ4’094130 W
Intel® Xeon® Processor W3550
(8М Кеш, 3.06 GHz, 4.80 GT / s Интел QPI)
Крајот на живототQ3’094130 W
Intel® Xeon® Processor W3540
(8М Кеш, 2.93 GHz, 4.80 GT / s Интел QPI)
Крајот на живототQ1’094130 W
Intel® Xeon® Processor W3530
(8М Кеш, 2.80 GHz, 4.80 GT / s Интел QPI)
Крајот на живототQ1’104130 W
Intel® Xeon® Processor W3520
(8М Кеш, 2.66 GHz, 4.80 GT / s Интел QPI)
Крајот на живототQ1’094130 W
Intel® Xeon® Processor X3480
(8М Кеш, 3.06 GHz)
започнаQ2’10495 W
Intel® Xeon® Processor X3470
(8М Кеш, 2.93 GHz)
започнаQ3’09495 W
Intel® Xeon® Processor X3460
(8М Кеш, 2.80 GHz)
започнаQ3’09495 W
Intel® Xeon® Processor X3450
(8М Кеш, 2.66 GHz)
започнаQ3’09495 W
Intel® Xeon® Processor X3440
(8М Кеш, 2.53 GHz)
започнаQ3’09495 W
Intel® Xeon® Processor X3430
(8М Кеш, 2.40 GHz)
започнаQ3’09495 W
Intel® Xeon® Processor L3426
(8М Кеш, 1.86 GHz)
започнаQ3’09445 W
Intel® Xeon® Processor L3406
(4М Кеш, 2.26 GHz)
Крајот на живототQ1’10230 W
Intel® Xeon® Processor X3380
(12М Кеш, 3.16 GHz, 1333 MHz FSB)
Крајот на живототQ1’09495 W
Intel® Xeon® Processor X3370
(12М Кеш, 3.00 GHz, 1333 MHz FSB)
Крајот на живототQ3’08495 W
Intel® Xeon® Processor X3360
(12М Кеш, 2.83 GHz, 1333 MHz FSB)
Крајот на живототQ1’08495 W
Intel® Xeon® Processor X3350
(12М Кеш, 2.66 GHz, 1333 MHz FSB)
Крајот на живототQ1’08495 W
Intel® Xeon® Processor X3330
(6М Кеш, 2.66 GHz, 1333 MHz FSB)
Крајот на живототQ3’08495 W
Intel® Xeon® Processor X3320
(6М Кеш, 2.50 GHz, 1333 MHz FSB)
Крајот на живототQ1’08495 W
Intel® Xeon® Processor L3360
(12М Кеш, 2.83 GHz, 1333 MHz FSB)
Крајот на живототQ1’09465 W
Intel® Xeon® Processor X3230
(8М Кеш, 2.66 GHz, 1066 MHz FSB)
започнаQ3’07495 W
Intel® Xeon® Processor X3220
(8М Кеш, 2.40 GHz, 1066 MHz FSB)
започнаQ1’074105 W
Intel® Xeon® Processor X3210
(8М Кеш, 2.13 GHz, 1066 MHz FSB)
започнаQ1’074105 W
Intel® Xeon® Processor L3110
(6М Кеш, 3.00 GHz, 1333 MHz FSB)
Крајот на живототQ1’09245 W
Intel® Xeon® Processor E3120
(6М Кеш, 3.16 GHz, 1333 MHz FSB)
Крајот на живототQ3’08265 W
Intel® Xeon® Processor E3110
(6М Кеш, 3.00 GHz, 1333 MHz FSB)
Крајот на живототQ1’08265 W
Intel® Xeon® Processor 3070
(4М Кеш, 2.66 GHz, 1066 MHz FSB)
започна265 W
Intel® Xeon® Processor 3065
(4М Кеш, 2.33 GHz, 1333 MHz FSB)
започнаQ4’07265 W
Intel® Xeon® Processor 3060
(4М Кеш, 2.40 GHz, 1066 MHz FSB)
започна265 W
Intel® Xeon® Processor 3050
(2М Кеш, 2.13 GHz, 1066 MHz FSB)
започна265 W
Intel® Xeon® Processor 3040
(2М Кеш, 1.86 GHz, 1066 MHz FSB)
започна265 W

 

Конфликт-Слободен избор

Интел процесори се во срцето на многу минерални ~ зависни производи. Ние веруваме дека може да се направи разлика, заедно со нашите партнери, со тоа што ќе се елиминираат конфликтот минерали кои го финансира насилството од нашата понуда chain.Where можам да најдам на најповолен тип рецепт Интел и модел -ОЅ-продавница.

 

Од страна на OS-ПРОДАВНИЦА.

Сподели со:


Биди прв да коментира

Оставете Одговор

Поврзете се со:Овој сајт користи Akismet да се намали спам. Научете како да се обработува вашиот коментар податоци.