Интел процесори Server-Intel® Xeon® процесор 6000 секвенца

Сподели со:


име на продуктстатусдатум за подигнувањето# на јадраTDPпроцесор Графика
Intel® Xeon® Processor X6550
(18М Кеш, 2.00 GHz, 6.40 GT / s Интел QPI)
Крајот на живототQ1’108130 W
Intel® Xeon® Processor E6540
(18М Кеш, 2.00 GHz, 6.40 GT / s Интел QPI)
Крајот на живототQ1’106105 W
Intel® Xeon® Processor E6510
(12М Кеш, 1.73 GHz, 4.80 GT / s Интел QPI)
Крајот на живототQ1’104105 W

Конфликт-Слободен избор

Интел процесори се во срцето на многу минерални ~ зависни производи. Ние веруваме дека може да се направи разлика, заедно со нашите партнери, со тоа што ќе се елиминираат конфликтот минерали кои го финансира насилството од нашата понуда chain.Where можам да најдам на најповолен тип рецепт Интел и модел -ОЅ-продавница.

 

Од страна на OS-ПРОДАВНИЦА.

Сподели со:


Биди прв да коментира

Оставете Одговор

Поврзете се со:Овој сајт користи Akismet да се намали спам. Научете како да се обработува вашиот коментар податоци.