OSGEAR UW1200 USB WIFI безжичен WLAN картичка возачи за Windows Mac Linux Превземи

OSGEAR Driver Software support

поддршка серија возачот OSGEAR Безжична – UW1200 Series

Се препорачува за крајните корисници. Вклучува опции преземете за возачот и само возачот со Realtek / Qualcomm софтвер.

модел Спроведување: U30W1200 / U30W1200ANT / UW1200ANTBT

 

цел:

OSGEAR Безжична WiFi софтвер се препорачува за крајните корисници, вклучувајќи домашни корисници и деловни корисници кои не треба напредни алатки за ИТ администратор.

 

Како да се инсталира:

  • Преземете ја датотеката во папката на вашиот компјутер. Двоен клик на датотеката што треба да започне инсталацијата.
  • Или високите од уредот менаџер.

 

Оперативни системи: (лозинка : os-големи)

 

Повеќе информации безжичниот уред

За поддршка на возачот со OS-ПРОДАВНИЦА

Биди прв да коментира

Оставете Одговор