OSGEAR Driver Software support

OSGEAR DW2030BT Desktop PCIe Безжични Bluetooth адаптер картичка возач софтвер за Windows XP 7 8 10

јануари 21, 2020 admin 0

поддршка серија возачот OSGEAR Безжичен десктоп – DW2030BT 802.11a/b/g/n 300Mbps ,802.11AC 1733Mbps Подобрен 2030Mbps безжичен пренос на податоци стапка,широк спектар и ултра брзина. Bluetooth 5.0 enables your non-bluetooth... Прочитај повеќе | Сподели сега!