Компјутерски Оптички диск уред ODD Спецификации на целосен опис вклучува внатрешна и надворешна

јуни 17, 2019 e-commerce 0

Најважните предвид при изборот на оптички диск (CD, DVD, Плав зрак) е видови дискови кои ќе се користат со уредот, како и функцијата на уредот ќе се изврши. The Standardized... Прочитај повеќе | Сподели сега!

инсталација диск

Како да се реши на оптички диск да го инсталирате или да си најдете на Windows

декември 26, 2018 e-commerce 0

Use the troubleshooting instructions below if you install CD, DVD или Blu-ray диск не е во можност да ги прочитате сите дискови или не може да се признае било дискови.   The instructions will help you resolve the problem in some... Прочитај повеќе | Сподели сега!

Како да ја извадите Оптички уред ODD Сигурни

декември 26, 2018 e-commerce 0

Што да направите ако добиете на CD или DVD заглавени во оптички диск на вашиот компјутер и тоа нема да излезе? You can take several steps to troubleshoot stuck DVDs or CDs Computers are what they are, комплекс. што значи, a stuck... Прочитај повеќе | Сподели сега!

како-да-толпата-ЦД ДВД Blu-ray

Како да Брн Blu-ray BD ДВД ЦД диск во компјутерски

декември 4, 2018 e-commerce 0

Оптички дискови стануваат помалку важни кога станува збор за нивното користење, но многу луѓе се уште може да сакаат да имаат способност да се вчита софтвер од физички медиуми, игра со висока дефиниција Blu-ray филмовите на нивниот компјутер, listen... Прочитај повеќе | Сподели сега!

USB 3.0 Blu

Зошто не можете да користите USB 3.0 Уред и како да се постави ??

ноември 6, 2018 e-commerce 0

USB 3.0 Уред за инсталација метод за Windows 7 / 8 / 10 USB 3.0 исто така, поддржува пониски оперативни брзина: голема брзина, целосна брзина, и мала брзина. Заедно со зголемување на пропусниот опсег, USB 3.0 домаќин контролори и уреди доаѓаат со ... Прочитај повеќе | Сподели сега!

4K Ultra HD Blu-ray плеери и дискови – што треба да знае нешто

февруари 10, 2018 admin 0

Ако сте купиле 4K Ultra HD телевизор, исто така, сакаат некои содржини 4K за да се види на него. Повеќе содржини што се нуди, вклучувајќи и некои од стриминг сајтови како Netflix, Vudu, и Amazon. Во исто време, more and... Прочитај повеќе | Сподели сега!