ATI AMD HD 2300 HD 2400 HD 2600 HD 3400 HD 3450 HD 3470 HD 3650 HD 3850 HD 3870 Преземање Видео VGA графичка картичка Возачите на Windows Преземање

декември 20, 2014 возачот 0

Поддршка за возачот на сериите ATI AMD ~ Препорачана за крајните клиенти. Вклучува опции за преземање само за возач и за возач со АТИ AMD софтвер.   модел на уред: ATI AMD HD 3650 Сите […]