Kodak Easyshare C195 Дигитален фото апарат, Користете го со Не учење крива

Јули 19, 2014 admin 0

Каков вид на дигитален фото апарат е ваша корист? Ти ја сакаш можете да добиете прекрасни слики со, директно без учење крива. Денес ние ќе се покаже на еден: Kodak Easyshare C195 Дигитален фото апарат. На една од најголемите камери од ... Прочитај повеќе | Сподели сега!

Мобилни телефони се повеќе и повеќе мејнстрим,погледнете во приказната зад телефон, кажи ми за мобилен телефон отворот

јуни 27, 2014 osshakespeare 0

Photo has been one of the most important function of mobile phone. In the era of functional machine, vendors have been trying to keep the cell phone with rival the imaging quality of digital camera. At that time, the most... Прочитај повеќе | Сподели сега!