ATI AMD HD 5430 HD 5450 HD 5470 HD 5650 HD 5730 HD 5750 HD 5770 HD 5830 HD 5850 HD 5870 Преземање Видео VGA графичка картичка Возачите на Windows Преземање

декември 22, 2014 возачот 0

Поддршка за возачот на сериите ATI AMD ~ Препорачана за крајните клиенти. Вклучува опции за преземање само за возач и за возач со АТИ AMD софтвер.   модел на уред: ATI AMD HD 5870 Сите […]

ATI AMD HD 4330 Превземаат драјвери со Windows VGA графички картички HD4530 HD4550 HD4570 HD4650 HD4670 HD4830 HD4850 ​​HD4860 HD4870

декември 22, 2014 возачот 0

Поддршка за возачот на сериите ATI AMD ~ Препорачана за крајните клиенти. Вклучува опции за преземање само за возач и за возач со АТИ AMD софтвер.   модел на уред: ATI AMD HD 4850 Сите […]

ATI AMD HD 2300 HD 2400 HD 2600 HD 3400 HD 3450 HD 3470 HD 3650 HD 3850 HD 3870 Преземање Видео VGA графичка картичка Возачите на Windows Преземање

декември 20, 2014 возачот 0

Поддршка за возачот на сериите ATI AMD ~ Препорачана за крајните клиенти. Вклучува опции за преземање само за возач и за возач со АТИ AMD софтвер.   модел на уред: ATI AMD HD 3650 Сите […]