возач на интел

Интел 8260 8260NGW AC WIFI безжичен WLAN картица за Windows Возачите софтвер Превземи

април 24, 2016 admin 0

Интел 8260 Wireless Driver Support Recommended for end-customers. Вклучува опции за преземање само за возачи и за возачи со Intel® PROSet / Безжичен софтвер. модел на уред: 8260 Series Version: јавен интерес: Intel® PROSet/Wireless WiFi Software […]

возач на интел

Интел 7265 7265NGW AC WIFI безжичен WLAN картица за Windows Возачите софтвер Превземи

април 24, 2016 admin 0

Интел 7265 возачот >>> Се препорачува за крајните корисници. Вклучува опции за преземање само за возачи и за возачи со Intel® PROSet / Безжичен софтвер.   модел на уред: 7265 Series Version: јавен интерес: Intel® PROSet/Wireless WiFi Software […]

azurewave возачот

AzureWave AW-NE155H RT5390 WIFI безжичен WLAN картичка Возачите Превземи Windows

септември 29, 2014 возачот 0

AzureWave Серија возач за поддршка: Се препорачува за крајните корисници. Вклучува опции преземете за возачот и само возачот со AzureWave софтвер.   модел на уред: AzureWave AW-NE139H All of drivers are not support every […]

azurewave возачот

AzureWave AW-GU700 RTL8187L WIFI Безжичен возач на картички WLAN за Windows Преземање

септември 26, 2014 возачот 0

AzureWave Серија возач за поддршка: Се препорачува за крајните корисници. Вклучува опции преземете за возачот и само возачот со AzureWave софтвер.   модел на уред: AzureWave AW-GU700 Version: јавен интерес: AzureWave Wireless WiFi Software is recommended for […]

azurewave возачот

AzureWave AW-GE703 AW-GE703H RTL8187se WIFI Wireless WLAN Card Drivers Windows Download

септември 26, 2014 возачот 1

AzureWave Серија возач за поддршка: Се препорачува за крајните корисници. Вклучува опции преземете за возачот и само возачот со AzureWave софтвер.   модел на уред: AzureWave AW-GE703 Version: јавен интерес: AzureWave Wireless WiFi Software is recommended for […]