Ослободување на целосниот потенцијал на ~ ви учат едноставни оптимизација SSD

март 14, 2015 возачот 0

Со неодамнешниот цените меморија и хард диск продолжи да опаѓа, особено кога многу потрошувачи се гледа напред кон SSD, исто така, се приклучи на редовите на војската на цената, плус голем број на Samsung и други ... Прочитај повеќе | Сподели сега!