Atheros возач Со OS-ПРОДАВНИЦА

Модул Qualcomm Atheros WIFI безжичен WLAN картичка Возач Превземи за Windows генерички верзија

април 25, 2017 возачот 0

Ова возачите е генерички верзија Atheros / Qualcomm безжичен модул, Тие може да поддржува повеќето од моделот на AT1xxx / AR2xxx / AR5xxx / AR9xxx серија, или клучни зборови за пребарување добие поголема поддршка во нашиот блог.   Recommended for... Прочитај повеќе | Сподели сега!