Длабочината на изглед на малите детали за тоа како да се направи разлика помеѓу различни SSD производи

март 27, 2015 возачот 0

На SSD е побрз од хард дискови имаат многу играчи се разбере ситуацијата, но сега на SSD пазарот има многу видови на SSD, разликата во цената е поголема, исто така,, за да можеме да ги разгледаме во некои едноставни разлика SSD денес ... Прочитај повеќе | Сподели сега!

Тестирајте ја дознаете вистината – споредуваат различни перформанси разлики SSD капацитет

март 19, 2015 возачот 0

Со неодамнешниот големите производители се намали цената на цврста состојба дискови, и во близина на ниво на еден долар на МК, се чини дека претстои SSDs ќе влезе во популарноста на првата вистинска бура. 64GB и 128 GB сега ... Прочитај повеќе | Сподели сега!