возач на интел

Интел 8260 8260NGW AC WIFI безжичен WLAN картица за Windows Возачите софтвер Превземи

април 24, 2016 admin 0

Интел 8260 Wireless Driver Support Recommended for end-customers. Вклучува опции за преземање само за возачи и за возачи со Intel® PROSet / Безжичен софтвер. модел на уред: 8260 Series Version: Public Purpose: Intel®... Прочитај повеќе | Сподели сега!

возач на интел

Интел 7265 7265NGW AC WIFI безжичен WLAN картица за Windows Возачите софтвер Превземи

април 24, 2016 admin 0

Интел 7265 возачот >>> Се препорачува за крајните корисници. Вклучува опции за преземање само за возачи и за возачи со Intel® PROSet / Безжичен софтвер.   модел на уред: 7265... Прочитај повеќе | Сподели сега!

azurewave возачот

AzureWave AW-NB107H BCM943142HM WIFI безжичен WLAN картичка Возачите Превземи Windows

септември 27, 2014 возачот 0

AzureWave Серија возач за поддршка: Се препорачува за крајните корисници. Вклучува опции преземете за возачот и само возачот со AzureWave софтвер.   модел на уред: AzureWave AW-NB107H All of drivers are not support... Прочитај повеќе | Сподели сега!

azurewave возачот

AzureWave AW-NB047H BCM4313HMGB WIFI Wireless WLAN BlueTooth Card Drivers Windows Download

септември 27, 2014 возачот 2

AzureWave Серија возач за поддршка: Се препорачува за крајните корисници. Вклучува опции преземете за возачот и само возачот со AzureWave софтвер.   модел на уред: AzureWave AW-NB047H All of drivers are not support... Прочитај повеќе | Сподели сега!