следење на Испорака

следење сега >>>

 

 

OS-ПРОДАВНИЦА Тракер услуги >>>

OS-ПРОДАВНИЦА помага на онлајн бизниси да ги пратите на пакети и да ги извести надградби испорака на клиентите. Подобри услуги на клиентите, произведуваат повеќе бизниси и да се намали клиент пребарувања по превозот.

 • поддршка во 210 курири пребарување и автоматски детектира.
 • поддршка во 50 јазици, smartphone и таблета употреба.
 • Комплетна Кина курири проверете тука.
 • Страницата е да стори ништо повеќе 15 мин, Ве молиме reflash за користење.

 

статус & мени >>>

 • Времето на следење на број шоу во веб-страница:
  стандард на услуги: 1~ 7 дена ; Забрза услуги 1 ~ 2 дена
 • Следење на број не е валиден: Тоа можеби не се поставува на курирски систем, проследи до друг број или систем меша.
  Ве молиме проверете по неколку дена или контакт услуги на клиентите (само OS-ПРОДАВНИЦА наредби).
 • Кога статусот задржи “во транзит” долго време и никогаш не добив точка:
  Ставката можеби е доставена до пост-канцеларија на вашиот локален, или постои најава на билетите во вашата пошта кутија.
  Можеби, исто така, да се одржи во царинското, молам повик да се провери.

 

Повеќе OS-продавница Користење >>>

 

Од страна на OS-ПРОДАВНИЦА