како-да-толпата-ЦД ДВД Blu-ray

Како да Брн Blu-ray BD ДВД ЦД диск во компјутерски

декември 4, 2018 e-commerce 0

Оптички дискови стануваат помалку важни кога станува збор за нивното користење, но многу луѓе се уште може да сакаат да имаат способност да се вчита софтвер од физички медиуми, игра со висока дефиниција Blu-ray филмовите на нивниот компјутер, listen... Прочитај повеќе | Сподели сега!