OSGEAR DW1300BT RTL8814AE WIFI безжичен WLAN картичка Возачите за Windows Mac Linux Превземи

април 23, 2019 возачот 0

поддршка серија возачот OSGEAR Безжична – RTL8814AE препорачува за крајните корисници. Вклучува опции преземете за возачот и само возачот со Realtek / Qualcomm софтвер. модел Спроведување: DW1300BT-RTL8814AE Purpose: […]