Blu-Ray BD Video Player software download

nëntor 19, 2017 admin 0

Blu-rreze Disk (shkurtim BD) është një prej brezit të ardhshëm të formateve disk pas DVD për të ruajtur me cilësi të lartë video dhe me kapacitet të lartë të dhënave. Blu-rreze Disk është […]