Blu-Ray BD Video Player software download

nëntor 19, 2017 admin 0

Blu-rreze Disk (shkurtim BD) është një prej brezit të ardhshëm të formateve disk pas DVD për të ruajtur me cilësi të lartë video dhe me kapacitet të lartë të dhënave. Blu-rreze Disk është […]

Rreth Blu-ray BD Hyrje

nëntor 17, 2017 admin 0

Rreth Blu-Ray ~ Blu-rreze Disk (BD) është një nga formatet e ardhshme brez CD pas DVD, e cila mund të përdoret për të ruajtur video me cilësi të lartë dhe kapacitet të lartë ruajtjen e të dhënave. Blu ray disk është quajtur për shkak se ajo përdor 405 nm (nm) blue ... Lexo më shumë | Share it tani!