HDD SSD Ndarja Software Tool Menaxher

Japin fuqinë tuaj mbrapa për Hard disk drejtuesit

Rich-featured ndarje magjike, e cila është projektuar për të optimizuar përdorimin disk dhe për të mbrojtur të dhënat tuaja. Ajo vjen me aq shumë karakteristika të fuqishme me të cilat ju mund të kontrollojë plotësisht hard disku juaj dhe ndarje. Me user-friendly interface e saj dhe udhëzime të drejtpërdrejtë, ju jeni në gjendje për të resize ndarje, kopje disk, scan ndarëse humbur, dhe migrojnë OS të SSD lehtë dhe të sigurtë.

 

Software Feature >>>

  • Zgjasë ndarjen e sistemit ~ Zgjasë ndarje e sistemit për të zgjidhur çështjen e ulët hapësirë ​​disk duke e saj “Leviz / Resize Partition” & “zgjasë Ndarja” karakteristika.
  • Copy Disk Partition ~ ndarje Copy disk për të përmirësuar hard drive ose për backup të dhënave në rast se kompjuteri juaj mund të kandidojë në një problem.
  • Recover ndarje humbur / Merge Ndarëse Ngjitur ~ Kombinoje dy ndarje ngjitur në një të madh në mënyrë të sigurtë në mënyrë që të bëjnë përdorimin e plotë të hapësirës papërdorur.
  • Migrojnë OS të SSD ~ Migrojnë OS për SSD / HD për të marrë performancë më të mirë kompjuter apo për të mbështetur sistemin operativ për rikthimin e Sistemit.
  • Sipërfaqja Test ~ Kontrolloni disk / ndarje testin sipërfaqe për të konfirmuar nëse ka sektorë të këqija në vend të synuar.
  • Menaxhimi Basic ~ Mundësojë për të menaxhuar ndarëse disk të tilla si të krijuar, fshij, format, ndarje, fshij, lidhur ndarje dhe më shumë.
  • Convert Disk Tabela Ndarja ~ Convert disk jo-sistemit nga MBR për GPT dhe anasjelltas pa humbjes së të dhënave për të mbështetur makinë të madhe ose të plotë OS.
  • Convert File System ~ Convert NTFS për FAT ose kthyer FAT në NTFS pa formatimit për të mbështetur të hershëm të Windows OS ose për të ruajtur fotografi të mëdha.
  • Set Primary / logjike ~ Set ndarje logjike për të krijuar më shumë se katër ndarëse ose vendosur primar ndarje për ta bërë atë aktiv.

 

Shkarko HDD Tool >>> (Versioni anglisht)

nga Mbështetje OS-STORE

 

Bëhu i pari për të komentuar

Lini një Përgjigju