Si mund të instaloj dhe duke punuar me përshtatës wireless në Windows

wireless-adapter-card

Ndaj me:


Mendova se ju u takua disa pyetje që shkaktojnë shoferi e rrjetit përshtatës për të ndaluar punën. Ndiqni këto hapa mund të merren me pajisjet pa tel përshtatës zhdukur apo probleme të vjetëruar. Sigurohuni që ju keni të instaluar përshtatës wireless saktë.

alternativë 1 - Automatikisht (Recommended) -Windows 7, Vista dhe XP mund të sigurojë të reja dhe shoferët për të instaluar aktualisht ose adapters të reja duke përdorur Windows Update. Sa më shpejt që pajisja është e mbyllën në ose kohët e fundit instaluar, Windows do të përpiqet për të lidhur në internet dhe shkarko shoferët automatikisht.

Opsion 2- manualisht - Ju do të duhet disa aftësi kompjuterike dhe durim për të instaluar tuaj WiFi adapter shofer në këtë mënyrë për shkak se ju keni nevojë për të gjetur shofer saktësisht e drejtë në internet, shkarkoni dhe të instaloni atë hap pas hapi.

Instaluar shoferin Automatikisht>>>

Pas futur përshtatës tuaj në kompjuterin tuaj, shkarko shoferin e saktë për përshtatës që ju dëshironi të instaloni.

Instalimi shoferit pas një pop-up duket

Install-e-shofer-Automatikisht

 

hap 1: Pasi përshtatës rrjetit është e mbyllën në, a Hardware dritare Found New do të pop-up. Klikoni mbi Gjeni dhe instaloni software shofer (rekomanduar)

hap 2: Udhëzimi tjetër që ju do të shihni është për të futur disk që erdhi me tuaj përshtatës rrjetit pa tel. Kliko në Unë nuk kam disk. Më tregoni opsione të tjera.

hap 3: Kliko Shfleto kompjuterin tim për software shofer (i përparuar).

hap 4: Kliko Shfleto… buton. Locate dosjen e shoferit tuaj. Në këtë shembull, VISTAX86 është zgjedhur për Linksys WUSB54G.

hap 5: Kliko Next. Prisni për kompjuter për të instaluar software shofer.

 

folde-tuaj-driver_2

 

 

Instalimi shofer nëpërmjet Device Manager për Windows >>>

hap 1: Në Start menu, right-click mbi kompjuter për të zgjedhur Manage.
hap 2: Në të majtë, zgjidhni Device Manager për ta sjellë atë deri në të djathtë.
shënim: Nëse software Shofer nuk e ka instaluar saktë, instaluar pjesërisht përshtatës do të dalë në të tjera grupin pajisjet. Ashtu siç është treguar në imazhin e mëparshëm.

wifi-card-install-Device-Menaxher

 

hap 3: Right click mbi përshtatës të panjohur për të përditësuar softuerin Shofer.
hap 4: Klikoni për të kërkuar automatikisht për software updated shofer.
shënim: Nëse Windows nuk ishte në gjendje të instaluar përshtatës tuaj, Windows nuk mund të jetë vendosur për të instaluar automatikisht.

hap 5: Sigurohuni që cilësimet e duhura janë zgjedhur nga mbërritjes në ato me rrugët keto:

Windows 7 / Vista: Kliko ne Start > Right click Kompjuter > Vetitë > Cilësimet e përparuara të sistemit > tab Hardware > Cilësimet e pajisjes Instalimi

wifi-card-win-7-të vizave

 

Windows XP: Kliko ne Start > Right click My Computer > Vetitë > tab Hardware > Windows Update

Windows-i XP-WIFI-përshtatës

 

hap 6: Kliko në ruajtur parametrat ose OK për të aplikuar ndryshimin.

Konfirmimi i një instalim të suksesshëm Shofer arrihet kur modeli i përshtatës tuaj është etiketë dhe të listuara në grupin adapters rrjetit te Device Manager.

Më shumë për Tech-Information, Kliko këtu

Ndaj me:


Bëhu i pari për të komentuar

Lini një Përgjigju

Lidhu me:Ky web site përdor Akismet për të reduktuar spamit. Mëso se si komentin tuaj të dhënave është i përpunuar.