Si për të instaluar përshtatës Bluetooth WiFi në Windows

Bluetooth-wifi-card-install

Ndaj me:


Laptopë nuk kanë ardhur gjithmonë të Bluetooth-gati. Computers pa ndërtuar në aftësitë Bluetooth ndërveprojnë me pajisje Bluetooth pa tel me ndihmën e një marrës të vogël që priza në një port USB në kompjuter.

USB_WLAN-Bluetooth-përshtatës

instalimi automatike >>>

Shoferët për USB përshtatës Bluetooth kërkohet për të instaluar gjatë instalimit. Nëse ju nuk e shihni shpejtë dhe ju jeni duke instaluar për herë të parë, ju lutem të sigurojë ndonjë firewall ose antivirus aplikacionet janë të paaftë dhe të mos ndërhyrë ose bllokuar instalimin. Ju mund të mundësojë firewall ose antivirus aplikimit përsëri pasi ajo ka qenë instaluar.

 

Instalimi manual >>>

1. Open Device Manager duke kerkuar per “Menaxheri i pajisjes” në menynë Start, ose fillojnë ekran.

Device_manager_wifi

 

2. Locate pajisjen USB në Device listën Menaxher (në mënyrë tipike sipas nenit pajisjeve të tjera).
shënim: Emri i pajisjes dhe kategori, siç është paraqitur më poshtë mund të ndryshojnë.

Gjeni device_23 USB

 

3. Right click mbi pajisjen dhe klikoni Update Software Shofer…
4. Në Software Update Shofer, wizard Kliko Shfleto kompjuterin tim për software shofer.

Update-Shofer-Software

 

5. Kliko lejoni të marr nga një listë e shoferëve pajisje në kompjuterin tim.
6. Zgjidhni Shfaq të gjitha pajisjet dhe klikoni Next. Klikoni mbi Have Disk… buton.

wizard_all_Devices

 

7. Klikoni Shfletoni dhe të lundruar në dosjen e shoferit në dosjen e instalimit. By default, lokacioni është: “C:\Dosje programesh (x86)…
8. Ju mund të merrni një dialog Update Shofer Warning ku thuhet se me dorë duke aplikuar një shofer mund të shkaktojë pajisjen për të ndaluar funksionimin. Kliko Po për të vazhduar.

 

Update Shofer Warning_22

 

9. Magjistar do të zbatojë Shoferët e reja dhe të raportojnë suksesin. Kliko Close për të përfunduar magjistar.

 

Bluetooth dritaret shofer XP >>>

1.Plug përshtatës Bluetooth në kompjuter-së port USB
2. Wizard Instalimi Shofer duket. Ndiqni hapat e mëposhtëm. Shfletoni dhe zgjidhni dosjen ku shoferi ndodhet.

 

Bluetooth dritaret shofer 8 >>>

1. plug përshtatës Bluetooth në USB portin e kompjuterit
2. Instaluar një shofer në sistemin

2.1 Sistemi do të instalojë një shofer derisa instalimi shoferi është i suksesshëm
Kliko Start -> Parametrat e kompjuterit -> Control Panel -> Devices dhe Printera. Shih ikonën më poshtë, që do të thotë se ka pasur sukses.

2.2 Nëse shoferi nuk arrin të instalojë automatikisht
Kliko Start -> Parametrat e kompjuterit -> Control Panel -> Devices dhe Printera dhe shihni ikonën më poshtë
Double klikoni në pajisjen panjohur, zgjedh: Hardware, click: Vetitë
zgjedh: shofer, click: Update Shofer
zgjedh: Shfletoni kompjuterin tuaj për një software shofer
shfletoj, zgjidhni dosjen ku shoferi ndodhet, dhe klikoni: tjetër

 

Përfunduar instalimin 'Finish’ >>>

Kliko “finish” button kur instalimi ka përfunduar. Rinisni kompjuterin nëse e bëri. Një ikonë Bluetooth shfaqet në zonën e njoftimit të desktop vendosur në këndin e poshtëm të majtë të ekranit. lidhjes Bluetooth tani është aktivizuar në laptop.

Djathtas-klikoni “Bluetooth” ikonë dhe zgjidhni opsionin për të palë me një pajisje tjetër Bluetooth-i aktivizuar, eksplorojnë lidhjet në dispozicion Bluetooth, konfiguroni përshtatës ose të ndaluar pajisjen Bluetooth.

 

Më shumë Tech-informacion, Kliko këtu

Ndaj me:


Bëhu i pari për të komentuar

Lini një Përgjigju

Lidhu me:Ky web site përdor Akismet për të reduktuar spamit. Mëso se si komentin tuaj të dhënave është i përpunuar.