Si për të luajtur Media Skeda të zgjuar TV nga USB shofer stilolaps

Insert a USB on TV

Ndaj me:


Mos thjesht të supozojmë se për shkak se televizioni ka një port USB, ajo mund të luajë fotografi nga një shofer stilolaps. Në disa raste porti është projektuar vetëm për përdorim nga inxhinierët që kanë nevojë për të kandiduar software në televizion, për shembull, për të rinovuar ose riparuar vendosur. Disa grupe mund të jetë në gjendje për të shfaqur video fotografi vetëm një herë ju kanë mundësuar një opsion në një menu të shërbimit që nuk është publikuar zyrtarisht për konsumatorët; kujdeset me menutë tilla si ju mund të ndikojë në performancën e televizorit duke ndryshuar parametrat menu shërbimit.

Para se të lidh pajisjen tuaj me TV, Ju lutemi të mbështetur fotografi tuaj për të parandaluar ata nga dëmtimi ose humbje të të dhënave

Filloni për të lidhur një pajisje të jashtme (USB Storage) >>>

Kur një pajisje USB është e lidhur me portin USB, një mesazh pop-up do të shfaqet duke ju lejuar të lehtë të kaloni në përmbajtjen e mediave të ruajtur në pajisjen USB.

1. Insert a Pen Driver with the stored media content into the USB port of your TV.

 

marrë-tv-usb

 

2. Shtypni butonin Home në kontrollin tuaj zgjuar, për të hyrë në ekran në shtëpi.

 

ekran tv 2 hap

 

3. Shtypni butonin Home në telekomandë, lundruar në burim dhe të zgjidhni Device USB / pajisja e lidhur

 

ekran USB në setp TV 3

 

4. Zgjidhni dosjet që ju doni të luajnë në TV

 

ekran USB në TV e hapin e fundit

 

file formats >>>

Nëse televizori juaj nuk playback mbështetje video nga Shofer Pen, faktori kryesor që ndikon në aftësinë tuaj për të parë një video të veçantë është format file. Ju do të duhet të shikoni në doracakun e përdoruesit ose materiale promovuese për grup të veçantë për të parë që ajo mbështet formatet. Formate të cilat janë të mbështetura në shumë grupe përfshijnë MPG, MP4, DIVX, XVID, WMA, dhe AVI, edhe pse kjo është e zakonshme për një grup të veçantë për të mbështetur vetëm disa prej kësaj liste. Formate të cilat janë të mbështetura më rrallë përfshijnë MKV (përdorur shpesh për përmbajtjen ndarjen definicion të lartë në linjë), VOB (fotografi të përdorura në DVD) dhe 3GPP (një format përdoret në cellphones të vjetër me video kamera). Disa grupe do të luajë vetëm një video në një format të mbështetur në qoftë se ajo është në një rezolutë të veçantë ose brenda një gamë të caktuar të rezolutave. Të gjitha këto kufizime të thotë që ju mund të kenë nevojë për të kthyer apo të ri-shifroj disa fotografi video për të parë ato nëpërmjet shofer stilolaps në grup tuaj të veçantë.

 

Merrni më shumë informacion – Kliko këtu

Ndaj me:


Bëhu i pari për të komentuar

Lini një Përgjigju

Lidhu me:Ky web site përdor Akismet për të reduktuar spamit. Mëso se si komentin tuaj të dhënave është i përpunuar.