KODAK Camere Share Button App software for WINDOWS win xp vista7 8

Kodak-Logo
Kodak-Logo

This software only suit for Kodak camera.

Operating System Compatibility:
WINDOWS 8, WINDOWS 7, WINDOWS VISTA, WINDOWS XP

Download click here. (fjalëkalim : os-madhe)

Version: publik

Language Support:
English, French, Italian, gjermanisht, Dutch, Swedish, Finnish, Spanish, Japanese, Korean, Chinese, Portuguese, Turkish, Polish, Russian

Qëllim:
This Software is recommended for end-customers, përfshirë përdoruesit dhe klientët e biznesit të cilët nuk kanë nevojë për mjete të avancuara IT Administrator.

Installation Instructions:

  • Shkarko skedarin në një dosje në kompjuterin tuaj. Double klikoni në dosjen për të nisur instalimin.
  • Ose kërkuar nga menaxheri pajisje.
  • Verify that your computer meets the system requirements.
  • Disconnect all accessory devices from your computer (Kamera dixhitale, camera dock, printer dock, photo printer, lexues karte, etj).
  • Verify that you logged on to the computer using the administrator account.
  • Close all programs.
  • Download the software, then follow the on-screen instructions to install the software.

 

shënim: The Share Button App will start when a supported Kodak camera is connected to the computer.

Mbështetje shofer nga OS-STORE

Bëhu i pari për të komentuar

Lini një Përgjigju