QCA6174 QCNFA34AC QCNFA344A QCNFA364A Atheros WIFI Wireless WLAN karte të Windows Drivers Shkarko

atheros driver By OS-STORE
Shoferi Atheros Nga OS-STORE

Ndaj me:


Atheros wireless driver supportQCA6174 QCNFA34AC QCNFA344A QCNFA364A

Rekomandohet për në fund të konsumatorëve. Përfshin Shkarko opsionet për shofer-vetëm dhe shofer-me Atheros / software Qualcomm.

 

Model pajisje: Atheros / Qualcomm Series

Version: publik

Qëllim:

Atheros / Qualcomm Wireless WiFi Software është e rekomanduar për në fund të konsumatorëve, përfshirë përdoruesit dhe klientët e biznesit të cilët nuk kanë nevojë për mjete të avancuara IT Administrator.

Si ta Instaloni:

  • Shkarko skedarin në një dosje në kompjuterin tuaj. Double klikoni në dosjen për të nisur instalimin.
  • Ose përcëlluese nga menaxheri pajisje.

Sisteme operative: (fjalëkalim : os-madhe)

 

Wireless card Online Shop

Mbështetje shofer nga OS-STORE

Ndaj me:


Bëhu i pari për të komentuar

Lini një Përgjigju

Lidhu me:Ky web site përdor Akismet për të reduktuar spamit. Mëso se si komentin tuaj të dhënave është i përpunuar.