Sierra AirPrime EM MC Mobile Broadband Qielli Connection Manager

Sierra Broadband module Connect to internet ~

To connect AirPrime EM/MC Series modules to your PC running Windows, ju keni nevojë për të instaluar menaxher lidhje. Please install USB drivers as mentioned in the related items.

 

Purpose ~

Sierra WWAN Wireless WiFi Software is recommended for end-customers, përfshirë përdoruesit dhe klientët e biznesit të cilët nuk kanë nevojë për mjete të avancuara IT Administrator.

 

Important ~

  • Support Sierra EM ME device module
    (Not sure support to other brand)
  • installed drive
    (Search in OS-STORE Blog)
  • Sim card support internet service (Mobile Broadband)
    (Inquiry operator in your country)
  • Compatible Operate System: Windows OS

 

Skylight Application Shkarko (fjalëkalim : Kliko këtu)

 

Processing Status ~

No device

 

Connect to service

Airplane mode

 

Send SMS Message

 

SMS Message Window

 

More Mobile Broadband info, Kliko këtu ~

Bëhu i pari për të komentuar

Lini një Përgjigju