Informacione të Integruar të produktit、global Logistics、switch shumë gjuhë、Pagesa Multi-monedhës,platformë Multi-funksion operacion i thjeshtë commerce website

prill 19, 2013 admin 1

OS-STore 的创建是在我们2007年生意失败后重新规划白手创业的,Vetëm 20,000 juan(Në atë kohë rreth 2500 dollarë amerikanë)Filluan të veprojnë e-commerce;Pa ndihmën e të gjitha forcave të jashtme,Pas disa viteve të përpjekjeve dhe rritjes,Vendi është tani në renditjen botërore,Rekord prej 20.000,Qarkullimi vjetor i deri në tridhjetë milion(Rreth pesë milionë dollarë)。 Megjithëse qarkullimi për një ndërmarrje nuk është një digital madh,Por ne integrimin përvojën e shumë kaluarës,Për të ditur se si të përdorin shumë pak të holla dhe burime për të krijuar arritjet e shumta dhe rezultatet,Si për të bërë një bizneset e shpejtë dhe të qëndrueshme të rritjes,Të gjitha shitjet dhe qarkullimi po ndodhin të gjitha nivelet e ndërmarrjes do të sjellë një fitim ose furnizuesve。 發展電子商務... Lexo më shumë | Share it tani!

OS-STORE LOGO

Rreth OS-STOTR.com

janar 29, 2013 admin 52

Original Source Trade is a channel of international trading company and base in Austria (Evropë). The cooperation of E-Commerce and office for customer is around the world to achieve the purpose. Os-store has seen... Lexo më shumë | Share it tani!