Shtatë Llojet e lidhjes Wireless Cards

Ndaj me:


Kartë wireless është një pajisje wireless terminal të përdorura për surfing internet përmes një rrjeti lidhje pa tel nën mbulimin wireless të një rrjeti pa tel zonën lokale. Kjo eshte, një kartë wireless is a device that can connect to the Internet without connecting a network cable.

 

Faktorët që merren parasysh në blerjen Wireless Cards >>>

Me përdorimin e gjerë të kartave wireless, ne duhet të marrë diçka parasysh kur ne blerjen atë. Ne mund të konsiderojmë nga pikat e mëposhtme.
1. Lloji i kompjuterit
2. Vendndodhja kartën wireless
3. Fuqia e sinjalit
4. Çmimi
kartë wireless

Four Types of Wireless Cards >>>

Sipas llojeve të ndryshme të ndërfaqes, we can divide wireless cards into the following seven types.

1. card USB wireless

Tani card USB wireless është më e zakonshme. Ky lloj i kartës wireless mund të përdoret nga përdoruesit desktop ose notebook përdoruesit për aq kohë sa shoferët janë të instaluar. Karta ndërfaqe USB wireless mund të përdoret për të dy kompjutera fletore dhe kompjutera desktop. Ai është i përshtatshëm për të kryer dhe fleksibël për të përdorur. Por sinjali i tij është më e keqja.

 

2. PCI Interface Card wireless

PCI interface wireless card is a special network card for desktop computers. The PCI interface wireless card has an external antenna, dhe sinjal është më e fortë se kartat e tjera pa tel. Dhe shpërndarje të saj të ngrohjes është e mirë, kështu që ka stabilitet më të mirë.

kartë wireless

3. MINI-PCI card wireless

MINI-PCI është një ndërtuar në kartën e rrjetit pa tel. Përparësitë e saj janë të nuk ka nevojë për të zënë kartë PC ose slot USB.

 

4. PCI-E wireless card

PCI-E connection is based on a bidirectional serial (1-bit) point-to-point connection. Its main advantages is its high data transmission rate.

 

5.MINI PCI-E interface wireless card

MINI PCI-E is an interface based on PCI-E bus. Its data transmission rate has increased to a very high frequency, reaching a high bandwidth that PCI cannot provide.

kartë wireless

6. NGFF interface wireless card

NGFF interface wireless network card is specially designed for ultra-small size.

7. PCMCIA Interface Card wireless

PCMCIA kartë ndërfaqe wireless është një kartë të veçantë të rrjetit për kompjutera fletore. Autobusë PCMCIA janë të ndarë në dy lloje, një është 16 bit PCMCIA dhe tjetra është 32 bit Cardbus. It has the characteristics of easy installation and light volume. Its stability is second only to PCI interface wireless card.kartë wireless

Now wireless technology has brought us infinite convenience. If you are interested in wireless cards, please click the link below.

Ndaj me:


Bëhu i pari për të komentuar

Lini një Përgjigju

Lidhu me:Ky web site përdor Akismet për të reduktuar spamit. Mëso se si komentin tuaj të dhënave është i përpunuar.