ndjekja Dërgesë

ndjekja tani >>>

 

 

OS-STORE shërbimit Tracker >>>

OS-STORE ndihmon bizneset në internet për të ndjekur paketa dhe njoftuar të reja klientët e ofrimit të. Përmirësuar shërbimin e klientit, të gjeneruar më shumë biznese dhe për të reduktuar kërkesat e konsumatorëve pas anijeve.

 • Mbështetje gjatë 210 couriers query and auto detect.
 • Mbështetje gjatë 50 Gjuhë, smartphone dhe tabletë Perdorimi.
 • Full korrierët Kinë shikoni këtu.
 • Faqe ka qenë të bëjë asgjë mbi 15 minuta, ju lutem reflash për t'u përdorur.

 

status & Menu >>>

 • Koha e numër të përcjelljes shfaqje në faqen:
  Shërbimi standard: 1~ 7 ditë ; Shpejtonte Shërbimi 1 ~ 2 ditë
 • Numri Ndjekja është i pavlefshëm: it maybe non-upload to courier system, përpara për numrin apo sistem tjetër të përzier.
  Ju lutem kontrolloni atë pas disa ditë ose kontaktoni shërbimin e konsumatorëve (vetëm urdhra OS-STORE).
 • Kur status të mbajtur “NË TRANZIT” kohë të gjatë dhe pika kurrë nuk e mori:
  Pika ndoshta është dorëzuar në post-zyra në lokal tuaj, ose ka një biletë njoftim në kutinë tuaj të postës.
  Ndoshta edhe të mbajë në dogana, ju lutem duke bërë thirrje për të kontrolluar.

 

Më OS-STORE Shërbimit >>>

 

Nga OS-STORE

 


Ndaj me: